Συζητάμε ,μελετάμε , προτείνουμε, σχεδιάζουμε, οργανώνουμε και υλοποιούμε όσα σκέφτεστε .Ανακαλύπτουμε για εσάς όλα όσα σας ταιριάζουν και παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε έργο και προσφέροντας σας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την άψογη αισθητική.

+30 2297400109 – +306986921305 aeginastudio@gmail.com

Εστιατόριο «ΚΑΠΠΟΣ ΕΤΣΙ» στην πόλη της Αίγινας

Σχετικά με το έργο/h3>

Το εστιατόριο «ΚΑΠΠΟΣ ΕΤΣΙ» μετά από 4 χρόνια λειτουργίας στο κέντρο της Αίγινας επεκτείνεται  προσθέτοντας ένα νέο χώρο με το όνομα   «ΚΑΠΠΟΣ ΑΛΛΙΩΣ»

Η ενοποίηση δύο κτισμάτων τελείως διαφορετικού στυλ ήταν μια πρόκληση μιας και έπρεπε να υπάρχει μια συνδετική αρχή στον σχεδιασμό του χώρου και μια φυσική συνέχεια.Το επιβλητικό πέτρινο διατηρητέο κτίριο της Π.Ηρείωτη έρχεται  να ενωθεί με το απλό παραδοσιακό αιγινήτικο κτίσμα [πρώην εστιατόριο ΛΟΚΑΝΤΑ] και να αποτελέσουν τον νέο χώρο του εστιατορίου.Η καινούργια  αυλή ενοποιείται με την παλιά αυλή δημιουργώντας ένα χώρο 203τ.μ. που έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό το κόκκινο χρώμα που έρχεται και διανύει σαν στοιχείο τα δύο εστιατόρια Το κόκκινο αποτελεί το σημείο αναφοράς του εστιατορίου τόσο στον εξωτερικό όσο και στον εσωτερικό του χώρο.

Το υλικό που χρησιμοποιήθηκε ήταν κατά κύριο λόγο το ξύλο στην  απόχρωση του μαύρου και σε συνδυασμό με το γκρι του γραφίτη ,το κόκκινο και το άσπρο. Διατηρώντας στο μεγαλύτερο βαθμό τα προϋπάρχοντα υλικά όπως ο χωριάτικος  σοβάς και η πέτρα στο δάπεδο εντάχθηκαν  στον νέο σχεδιασμό συνδυαστικά  με τα καινούργια στοιχεία του χώρου.

Οι δύο μεγάλοι καναπέδες και τα πολύχρωμα μαξιλάρια δίνουν στο χώρο έναν πιο έθνικ τόνο χωρίς όμως να υπερβάλουν.Στο χώρο δεσπόζει το σήμα κατατεθέν του εστιατορίου η Feta Fest καθώς και η μεγάλη επιφάνεια φωτιζόμενο πλεξιγκλάς με «στιγμές κουζίνας».

Το «ΚΑΠΠΟΣ ΑΛΛΙΩΣ»  διατηρεί την ιδιωτικότητα μιας αυλής στο κέντρο της Αίγινας χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές  με έντονα χρώματα  που έρχονται και αγκαλιάζουν αρμονικά τα δύο παραδοσιακά κτίσματα και προσκαλούν  τον πελάτη να απολαύσει  το μενού του chef Δημήτρη Κάππου  και να χαλαρώσει σε ένα περιβάλλον διαφορετικό από τα συνηθισμένα.