Συζητάμε ,μελετάμε , προτείνουμε, σχεδιάζουμε, οργανώνουμε και υλοποιούμε όσα σκέφτεστε .Ανακαλύπτουμε για εσάς όλα όσα σας ταιριάζουν και παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε έργο και προσφέροντας σας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την άψογη αισθητική.

+30 2297400109 – +306986921305 aeginastudio@gmail.com
Image11

Το Γραφείο

Συζητάμε, μελετάμε, προτείνουμε, σχεδιάζουμε, οργανώνουμε και υλοποιούμε όσα σκέφτεστε .Ανακαλύπτουμε για εσάς όλα όσα σας ταιριάζουν και παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε έργο και προσφέροντας σας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την άψογη αισθητική.

Σχετικά

Η Αρχιτέκτονάς Μπήτρου Νεκταρία είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου
Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει εξειδίκευση στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική και Διακόσμηση και στο Intustrial Design -Βιομηχανικός σχεδιασμός επίπλων και αντικειμένων με σπουδές στο ιδιωτικό κολέγιο ΑΚΤΟ.

Έχει συμμετέχει σε αρχιτεκτονικές ομάδες στην Θεσσαλονίκη σε μελέτες για την ανάπλαση ιστορικών κτιρίων και αστικού τοπίου. Δραστηριοποιείται για πάνω από δέκα χρόνια στο χώρο της Αρχιτεκτονικής και Διακόσμησης με το μεγαλύτερο αριθμό έργων στην
Β. Ελλάδα όπου και διατηρούσε γραφείο .

Από το 2012 έχει εγκατασταθεί στην Αίγινα όπου διατηρεί το AEGINA DESIGN STUDlO στο κέντρο της πόλης και ασχολείται με την μελέτη αρχιτεκτονικές μελέτες και κατασκευές , ανακατασκευή παραδοσιακών κτιρίων, κατασκευή ,ανακαίνιση και διακόσμηση επαγγελματικών χώρων και κατοικιών καθώς και με τον σχεδιασμό εξωτερικών χώρων.

* Αρχιτεκτονικές Μελέτες
Αναλαμβάνουμε έργα προσφέροντας ολοκληρωμένες μελέτες για κατοικίες και επαγγελματικά κτίρια μέσω σύγχρονων σχεδιαστικών προγραμμάτων και 3D απεικονίσεων.

* Διακόσμηση -Interior Design
Το AEGINA STlJDlO εξειδικεύεται στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων και αναλαμβάνει την σχεδίαση »την επιλογή υλικών και επίπλων για κάθε είδους χώρο.

* Έκδοση οικοδομικών αδειών
Αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη σύνταξη του φακέλου και την
διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών μέχρι την έκδοση της άδειας
ενός έργου.

* Ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων
Το AEGINA STlJDlO αναλαμβάνει την ανακατασκευή ενός χώρου με τα
εξιδεικευμένα και έμπειρα συνεργεία που διαθέτει .

Ανακατασκευές παραδοσιακών κτιρίων
Με σεβασμό στην φυσιογνωμία των παραδοσιακών κτισμάτων αναλαμβάνουμε την αποκατάσταση τους και την εναρμόνιση τους με τις σημερινές απαιτήσεις.

* Επίβλεψη κατασκευής
Το AEGINA STlJDlO αναλαμβάνει την επίβλεψη κατασκευής και το
συντονισμό των συνεργείων για οποιοδήποτε έργο.

* Τακτοποίηση Ημιυπαιθρίων και Νομιμοποίηση αυθαιρέτων
Αναλαμβάνουμε την τακτοποίηση των ημιυπαιθρίων χώρων και τη
νομιμοποίηση των αυθαιρέτων.

* Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον»
Αναλαμβάνουμε την σύνταξη του φακέλου και την παροχή τεχνικής
υποστήριξης για τις κατασκευές που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του έργου.

* Γραφικά – Διαφήμιση
Το AEGINA STlJDlO προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες εταιρικής ταυτότητας, και διαφήμισης για την προώθηση μιας επιχείρησης ή ενός προϊόντος.

Architecture

Interior Design

Οικοδομικές Άδειες