Συζητάμε ,μελετάμε , προτείνουμε, σχεδιάζουμε, οργανώνουμε και υλοποιούμε όσα σκέφτεστε .Ανακαλύπτουμε για εσάς όλα όσα σας ταιριάζουν και παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε έργο και προσφέροντας σας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την άψογη αισθητική.

+30 2297400109 – +306986921305 aeginastudio@gmail.com

AEGINA DESIGN STUDIO

«Το επάγγελμα της αρχιτεκτονικής είναι ένα λειτούργημα πνευματικής καλλιέργειας και υπεροχής. Η αρχιτεκτονική φυτρώνει στην γη που βρίσκεται και έχει άμεση σχέση με αυτήν όπως το δένδρο ή ο θάμνος».
Άρης Κωνσταντινίδης.

«Οι μορφές της αρχιτεκτονικής του δεν συμπράττουν με τους εξωτερικούς ρυθμούς της σύγχρονης πραγματικότητας, με αποτέλεσμα η στάσιμη εικόνα των έργων να εναντιώνεται στην εικόνα των νεωτερισμών. Η αρχιτεκτονική δεν υποτάσσεται σε μεθόδους και υπολογισμούς διότι δεν πρόκειται για μια επιστήμη του χώρου αλλά για μια «τέχνη του χρόνου».

Aldo Rossi

«Με ανακουφίζει η εικόνα μιας ξερολιθιάς, όταν ο νους μου ακουμπάει σε μια αρχιτεκτονική. Το ελληνικό τοπίο το χαρακτηρίζουν αυτές οι ξερολιθιές που γράφουν τέλεια πάνω του την ανάγκη της ύπαρξής τους. Ένας καλοχτισμένος τοίχος είναι μια αρχιτεκτονική ,με την έννοια ότι εντάσσεται στο φυσικό τοπίο.Η μορφή του με την τονικότητα της εναρμονίζεται με το περιβάλλον και ζει στο μεσόφωτο σαν πλαστικό έργο, σε αντίθεση με τις επιφάνειες των νέων κτιρίων ,που μοιάζουν νεκρές».

Κυριάκος Κρόκος

«Η τεχνική πτυχή της αρχιτεκτονικής είναι ακριβώς η αρχή. Η επιλογή της μορφής και του υλικού σε σχέση με μια συγκεκριμένη κατάσταση είναι επιτακτική να διαβιβάσει τις ισχυρές συγκινήσεις και να δώσει στην αρχιτεκτονική ένα νόημα πέρα από τις προγραμματικές απαιτήσεις λόγω. Η αρχιτεκτονική «χτίζει μια στέγη για την ανθρωπότητα.»

Mario Botta

Sorry, the comment form is closed at this time.