Συζητάμε ,μελετάμε , προτείνουμε, σχεδιάζουμε, οργανώνουμε και υλοποιούμε όσα σκέφτεστε .Ανακαλύπτουμε για εσάς όλα όσα σας ταιριάζουν και παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε έργο και προσφέροντας σας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την άψογη αισθητική.

+30 2297400109 – +306986921305 aeginastudio@gmail.com

ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Ένα νοσοκομείο του πήρε τους φόβους των παιδιών και τους μετέτρεψε σε μια ευχάριστη εμπειρία. Μια βόλτα στο νοσοκομείο μπορεί να είναι ένα εκφοβιστικό και τρομακτικό γεγονός, ακόμη και για τους ενήλικες. Έτσι, όταν τα παιδιά πρέπει να πάνε στο νοσοκομείο, είναι ακόμα πιο αγχωτικό για όλη την οικογένεια. Γι’ αυτό το Presbyterian Hospital Morgan Stanley της Νέας Υόρκης, αποφάσισε να καταλήξει σε ένα σχεδιασμό για να βοηθήσει τα παιδιά να χαλαρώσουν, ενώ περνούν τις ιατρικές διαδικασίες. Τα παιδιά χαλαρώνουν μέσα σε ένα περιβάλλον γεμάτο χαρούμενα χρώματα ,παραμυθένιες εικόνες με απώτερο σκοπό η ευχάριστη ατμόσφαιρα να κάνει τα πράγματα να φαίνονται πολύ ευκολότερα.

Οι νέοι ασθενείς σε ένα από τα μεγαλύτερα παιδιατρικά νοσοκομεία της Αμερικής φαίνεται να εκτιμούν τον αξονικό τομογράφο που έχει μετατραπεί σε πειρατικό πλοίο: «Δεν υπάρχουν τρομακτικοί πειρατές – υπάρχει ένας πειρατής γατούλα,» λέει ο Δρ Carrie Ruzal-Shapiro, επικεφαλής της Παιδιατρικής Ακτινολογίας,ενώ «Η αντίδραση των γονιών είναι πάρα πολύ θετική και το καθιστά λιγότερο τρομακτικό για τα παιδιά. » Ο Αρχιτέκτων Davis Brody Bond σχεδίασε δύο επίπεδα 30.000 τετραγωνικών ποδιών που μπορεί να φιλοξενήσει 60.000 επισκέψεις ετησίως . Ο σχεδιασμός του νέου τμήματος επειγόντων περιστατικών θα διαμορφωθεί βασισμένο στην παιδική λογοτεχνία . Τα δωμάτια των εξετάσεων θα περιλαμβάνουν εικονογραφήσεις από τα παιδικά βιβλία καθώς και έργα τέχνης παιδιών από τις γύρω περιοχές.Δεδομένου ότι η συντριπτική πλειοψηφία των επισκέψεων λαμβάνει χώρα το βράδυ και όλη τη νύχτα , τον σχεδιασμός των οροφών εντός της μονάδας θα απασχολήσουν εικόνες από τον νυχτερινό ουρανό . Πηγή: VIRALNOVA