Συζητάμε ,μελετάμε , προτείνουμε, σχεδιάζουμε, οργανώνουμε και υλοποιούμε όσα σκέφτεστε .Ανακαλύπτουμε για εσάς όλα όσα σας ταιριάζουν και παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε έργο και προσφέροντας σας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την άψογη αισθητική.

+30 2297400109 – +306986921305 aeginastudio@gmail.com

ΟΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ως φυσικά δοχεία που λαμβάνουν την κοινή γνώση μιας κοινωνίας από ιστορικά έγγραφα , καθώς και ακαδημαϊκούς συλλογισμούς , οι βιβλιοθήκες έχουν πάντα επωμιστεί τεράστια ευθύνη .

Όμως πέρα ​​κελύφη που φιλοξενούν αρχεία, οι καλύτεροι χώροι βιβλιοθηκών εμπνέουν πάντα για μια στιγμή μόρφωσης και διαλογισμού.Στεγασμένες σε φιλόδοξα αρχιτεκτονικά σύνολα άλλοτε μοντέρνου design ή κλασσικών εμβληματικών κτιρίων είναι σε θέση να γιορτάζουν τα επιτεύγματα της ανθρώπινης γνώσης, να προστατέψουν και να την μοιραστούν .Υπάρχουν προφανείς ομοιότητες μεταξύ ενός συγγραφέα και ενός αρχιτέκτονα – και οι δύο αγωνίζονται για το μεγαλείο, με στόχο την παραγωγή έργων που θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου .

Στη σημερινή ψηφιακή εποχή , μερικοί μπορούν να αμφισβητήσούν το κατά πόσον οι βιβλιοθήκες εξακολουθούν να ισχύουν . Όμως τα παρακάτω κατασκευασμένα παραδείγματα θα αποδείξουν, ότι απάντηση μεταξύ των μελετητών και των αρχιτεκτόνων είναι ένα εμφατικό ναι .Οι βιβλιοθήκες εξελίσσονται από εγκαταστάσεις με επίκεντρο κυρίως το έντυπο υλικό σε δυναμικές κοινόχρηστους χώρους με την συμμετοχή της ηλεκτρονικής ενημέρωσης και την ενίσχυση της συμμετοχής της κοινότητας.

Και παραμένουν μεταξύ των πιο αγαπημένων πολιτιστικών ιδρυμάτων του κόσμου .

Sorry, the comment form is closed at this time.