Συζητάμε ,μελετάμε , προτείνουμε, σχεδιάζουμε, οργανώνουμε και υλοποιούμε όσα σκέφτεστε .Ανακαλύπτουμε για εσάς όλα όσα σας ταιριάζουν και παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε έργο και προσφέροντας σας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την άψογη αισθητική.

+30 2297400109 – +306986921305 aeginastudio@gmail.com

6 TIPS ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

1. Aν θέλουμε να ξεφύγουμε από τις κλασσικές λύσεις κρεβατοκάμαρας μπορούμε να τολμήσουμε ένα κρεβάτι με δυο ψηλά στρώματα και για προσκέφαλο ένα παραβάν σε έθνικ η μοντέρνο στυλ,παλιές πόρτες ή ξύλινες κατασκευές από παλαιωμένα ξύλα.Ανάλογα με το στυλ που θέλουμε να δώσουμε έχουμε την δυνατότητα να τοποθετήσουμε κρυφό φωτισμό περιμετρικά της πλάτης, να τα διακοσμήσουμε με τυπώματα φωτογραφιών ,φράσεων ή ενός πίνακα .Ακόμα μπορούμε να επενδύσουμε την πλάτη με δερματίνη της επιλογής μας ή να την ντύσουμε με ταπετσαρία

2.Αλλάξτε την όψη ενός παλιού επίπλου που σας έχει κουράσει αλλάζοντας την βαφή του.Οι τρόποι παλαίωσης ενός επίπλου είναι πολλοί και μπορεί να γίνουν από εμάς αν θέλουμε ένα αποτέλεσμα πιο ατημέλητο ή από επαγγελματίες.Τοποθετούμε το έπιπλο σαν κεντρικό κομμάτι σε έναν τοίχο βαμμένο σε έντονα χρώματα ή με τεχνοτροπία βαφής και δημιουργούμε μία θεματική γωνιά [καλοκαιρινές αναμνήσεις ,παιδικές φωτογραφίες ,ταξίδια….].

3. Για να αλλάξουμε την ατμόσφαιρα στην κουζίνα μας αντί για τα συμβατικά μονόχρωμα δάπεδα χρησιμοποιούμε πολλά μικρά διαφορετικά πλακάκια στυλ cotton η ρετρό .Μπορούμε να τα βρούμε στο εμπόριο είτε στην χρωματική γκάμα μιας απόχρωσης ή σε πολυχρωμία .Όταν επιλέγουμε αυτόν τον τύπο πατώματος το έπιπλο της κουζίνα μας θα πρέπει να επιλεγεί σε μονόχρωμες αποχρώσεις.

4. Αν έχουμε βαρεθεί το παλιό μεταλλικό ή ξύλινο τραπέζι μας αλλάζουμε την επιφάνεια του τοποθετώντας μια επιφάνεια με καθρέπτη, γυαλί ή μάρμαρο.Ακόμα μπορούμε να τοποθετήσουμε μια παλιά πόρτα με ή ακατέργαστη πέτρα για ένα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα.Έτσι δίνουμε ένα άλλο ύφος στο έπιπλο ή και αλλάζουμε την χρήση του από κλασσικό τραπέζι φαγητού σε έπιπλο τοίχου για την τοποθέτηση αγαπημένων συλλογών.

5. Όταν επιλέγουμε να έχουμε ενιαίο χώρο σαλονιού με κουζίνα θα ήταν καλό να διαλέγουμε ουδέτερα χρώματα για το έπιπλο.Αυτό μας διευκολύνει σε μια μελλοντική αλλαγή της διακόσμησης του χώρου να μην προβληματιστούμε για την επιλογή αντικειμένων και χρωμάτων .Αν τώρα θέλουμε να της δώσουμε ένα ιδιαίτερο ρόλο στο χώρο μπορούμε να την προβάλλουμε πάνω σε τοίχους με έντονα χρώματα ή επενδυμένους με υλικά όπως πλακάκι ,ταπετσαρία ,ξύλο.

6. Φωτίστε έξυπνα χώρους του σπιτιού σας με κρυφό φωτισμό πίσω από συνθέσεις ,ράφια,εσοχές και κορνίζες χρησιμοποιώντας φωτισμό τύπου  LED.Μπορείτε να τα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων και συγχρόνως σας εξοικονομούν ρεύμα προσφέροντας μια διαφορετική αισθητική στο χώρο.

Sorry, the comment form is closed at this time.