Συζητάμε ,μελετάμε , προτείνουμε, σχεδιάζουμε, οργανώνουμε και υλοποιούμε όσα σκέφτεστε .Ανακαλύπτουμε για εσάς όλα όσα σας ταιριάζουν και παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε έργο και προσφέροντας σας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την άψογη αισθητική.

+30 2297400109 – +306986921305 aeginastudio@gmail.com

ΕΝΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ….ΠΑΛΙΑ !

Σχετικά με το έργο

Με μια σταθερή ποιότητα και πορεία για πάνω από 100 χρόνια το κατάστημα «ΠΕΤΡΑ» αποφασίζει να αλλάξει χώρο και να δημιουργήσει  ένα νέο κατάστημα βασισμένο στην φιλοσοφία των παλαιών παντοπωλείων –μπακάλικων που θυμίζουν περασμένες εποχές γεμάτες μυρωδιές και νοσταλγικές εικόνες.

Σε ένα χώρο 45 τ.μ. το Aegina Studio προσπάθησε να επαναφέρει  την εικόνα  των παραδοσιακών μαγαζιών της  γειτονιάς και των μπακάλικων  της δεκαετίας του ΄50 με μια πιο σημερινή προσέγγιση. Καινούργια υλικά γίνονται  παλιά ,χρώματα ζεστά στις αποχρώσεις του κεραμιδί , του μπορντό και του μπλε, πολύχρωμα πλακάκια στο δάπεδο σε συνδυασμό με μαύρο ξύλο  πλαισιωμένα από παλιά αντικείμενα και  φωτογραφίες της οικογένειας Πετρά δημιουργούν έναν ατμοσφαιρικό και ζεστό χώρο.

Ένα παντοπωλείο βγαλμένο από τα παλιά όπου  ο πελάτης έχει την δυνατότητα  να διαλέξει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία  εδεσμάτων σε επιλεγμένες ετικέτες μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα  αλλά και να τις γευτεί στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος .