Συζητάμε ,μελετάμε , προτείνουμε, σχεδιάζουμε, οργανώνουμε και υλοποιούμε όσα σκέφτεστε .Ανακαλύπτουμε για εσάς όλα όσα σας ταιριάζουν και παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε έργο και προσφέροντας σας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την άψογη αισθητική.

+30 2297400109 – +306986921305 aeginastudio@gmail.com

Μελέτη και κατασκευή Κατοικίας στην Αίγινα

Πρόκειται για ένα μοντέρνο κτήριο   2 κατοικιών το οποίο θα κατασκευαστεί στην Αίγινα. Ο σχεδιασμός έγινε με σκοπό την προσαρμογή του κτιρίου στο ανάγλυφο του οικοπέδου, τον σωστό ηλιασμό του αλλά και την απρόσκοπτη θέα προς τον κόλπο του Σαρωνικού. Τα χρώματα και τα υλικά θα είναι εναρμονισμένα με τα χρώματα της Αιγινήτικης γης στις αποχρώσεις του μπεζ της γης και του καφέ της πέτρας.
It is a modern building of 2 houses which will be built in Aegina. The design was made with the aim of adapting the building to the relief of the plot, its correct sunlight and the unobstructed view towards the Saronic Gulf. The colors and materials will be in harmony with the colors of the Aeginetan land in shades of beige of the earth and brown of the stone.