Συζητάμε ,μελετάμε , προτείνουμε, σχεδιάζουμε, οργανώνουμε και υλοποιούμε όσα σκέφτεστε .Ανακαλύπτουμε για εσάς όλα όσα σας ταιριάζουν και παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε έργο και προσφέροντας σας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την άψογη αισθητική.

+30 2297400109 – +306986921305 aeginastudio@gmail.com

Κατάστημα μπαχαρικών το «ΓΛΥΚΟΠΙΠΕΡΟ» στην Ν.Μάκρη Αττικής

Σχετικά με το έργο

Ένα κατάστημα που δημιουργήθηκε από την αγάπη των ιδιοκτητών, του Γιώργου  και της  Ευαγγελίας  για την εξεύρεση των φυσικών και υγιεινών τρόπων διατροφής ,στην προσπάθεια  τους να μάθουν τις ευεργετικές ιδιότητες των προϊόντων της φύσης για τους ίδιους και τα παιδιά τους .

Αυτή την ανησυχία τους αποφάσισαν να την μετατρέψουν σε ένα  κατάστημα στην Ν. Μάκρη Αττικής στο Ν.107 της Λεωφ. Μαραθώνος δημιουργώντας έναν χώρος  που  αποτελεί μια φρέσκια νότα για τον εμπορικό κόσμο της περιοχής.

Ξεκινώντας να κατασκευάζουμε  το μαγαζί  ήταν σίγουρο πως θα χρησιμοποιούσαμε μόνο  φυσικά υλικά ,χωρίς πολλές επεξεργασίες ,ώστε να είμαστε πιο κοντά στην φιλοσοφία των ιδιοκτήτων.Τα χρώματα που επικρατούν είναι το πύρινο χρυσοπράσινο χρώμα της ελιάς σε συνδυασμό με την φυσική απόχρωση του ακατέργαστου ξύλου και της γκρι πέτρας.

Το κατάστημα οργανώνεται σε τρεις ζώνες παρουσίασης των προϊόντων ώστε ο πελάτης να έχει μια ολοκληρωμένη οπτική της γκάμας που προσφέρεται. Αν και τα τετραγωνικά ήταν πολύ λίγα για την τεράστια γκάμα των προϊόντων ,που περιλαμβάνει μπαχαρικά από όλο τον κόσμο, μυρωδικά, βότανα, τσάγια και δημητριακά καταφέραμε να μπορέσουμε να τα συνδυάσουμε σε ένα μικρό μυρωδικό μπουκέτο γεύσεων και οσφρήσεων που αφήνει τις αισθήσεις του  πελάτη να ταξιδεύσει στην γευσηγνωσία αυτού του μικρόκοσμου.