Συζητάμε ,μελετάμε , προτείνουμε, σχεδιάζουμε, οργανώνουμε και υλοποιούμε όσα σκέφτεστε .Ανακαλύπτουμε για εσάς όλα όσα σας ταιριάζουν και παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε έργο και προσφέροντας σας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την άψογη αισθητική.

+30 2297400109 – +306986921305 aeginastudio@gmail.com

ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΡΩΜΑΤΩΝ & ΦΥΤΙΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ

Σχετικά με το έργο

Σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης της Αίγινας στην Σπύρου Ρόδη 18 δημιουργήθηκε ένας μοντέρνος χώρος που έρχεται να δώσει άλλο χρώμα στο εμπορικό κέντρο της πόλης .Ο ιδιοκτήτης του κος Γκαρής Γιάννης με μακρόχρονη πείρα στο χώρο των καλλυντικών δημιούργησε ένα κατάστημα που φιλοξενεί πάνω από 250 είδη χύμα αρωμάτων γυναικείων και ανδρικών καθώς και μια σειρά από επιλεγμένες ετικέτες φυτικών καλλυντικών. Μastic Spa,Olivaloe,Aphrodite,Gaia Ventus,Body Farm είναι μόνο μερικές από της εταιρείες που αντιπροσωπεύει.

O σχεδιασμός του καταστήματος έγινε με γνώμονα την λειτουργικότητα μέσω της σωστή διευθέτησης των χώρων προβολής των προϊόντων. Δύο μεγάλης διάστασης επιτοίχιες κατασκευές  εκτείνονται αριστερά και δεξιά του χώρου όπου και φιλοξενούνται τα αρώματα αφήνοντας τον κεντρικό χώρο ελεύθερο για την τοποθέτηση δύο σειρών από προθήκες για τα φυτικά καλλυντικά.  Το χρώμα που κυριαρχεί στον χώρο είναι το βαθύ πράσινο με λεπτομέρειες σε μαύρο  και  ξύλο στην απόχρωση του teak.