Συζητάμε ,μελετάμε , προτείνουμε, σχεδιάζουμε, οργανώνουμε και υλοποιούμε όσα σκέφτεστε .Ανακαλύπτουμε για εσάς όλα όσα σας ταιριάζουν και παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε έργο και προσφέροντας σας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την άψογη αισθητική.

+30 2297400109 – +306986921305 aeginastudio@gmail.com

ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ

Σχετικά με το έργο

Σε ένα ενιαίο χώρο 92 τ.μ. στο κέντρο της Αίγινας δημιουργήσαμε το κέντρο Φυσιοθεραπείας του κου Παναγιώτη Στενάκη. Ο σχεδιασμός έγινε με κύριο στόχο το κέντρο να συνδυάζει πολλαπλές χρηστικές λειτουργίες και δυνατότητες για μελλοντικές αναπροσαρμογές σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του επαγγέλματος αλλά και να είναι ένας χώρος φιλικός και ευχάριστος για τον επισκέπτη. Τα βασικά πλεονεκτήματα  ήταν η ενιαία επιφάνεια του,το μεγάλο εσωτερικό ύψος και τα μεγάλα ανοίγματα που πρόσφεραν άπλετο φυσικό φωτισμό.

Επειδή επρόκειτο για φυσιοθεραπευτήριο και όπως απαιτείται πρέπει να υπάρχει προσβασιμότητα σε ΑΜΕΑ έπρεπε να σχεδιάσουμε με γνώμονα την άνετη κίνηση ανάμεσα στους χώρους. Έτσι ο βασικός σχεδιασμός μας ξεκίνησε με την δημιουργία ενός καινούργιου χώρου W.C. με προδιαγραφές για άτομα με ειδικές ανάγκες και μετά προχωρήσαμε στον υπόλοιπο χώρο.