Συζητάμε ,μελετάμε , προτείνουμε, σχεδιάζουμε, οργανώνουμε και υλοποιούμε όσα σκέφτεστε .Ανακαλύπτουμε για εσάς όλα όσα σας ταιριάζουν και παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε έργο και προσφέροντας σας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την άψογη αισθητική.

+30 2297400109 – +306986921305 aeginastudio@gmail.com

“KOUROS GYM” ένα γυμναστήριο με προσωπικότητα.

Σχετικά με το έργο

Σε έναν χώρο 300 τ.μ. στον 1ο όροφο της Λ.Φανερωμένης 8 η Φωτεινή Μπήτρου επέλεξε να δημιουργήσει το ανανεωμένο γυμναστήριο KOUROS GYM.

Ο χώρος μοντέρνος με διαφορετική αισθητική πλημμυρισμένος με φως και θετική ενέργεια,αποτελεί πρόκληση για ατέλειωτες ώρες γυμναστικής με θέα την θάλασσα.

Το Aegina Studio σχεδίασε και δημιούργησε τον χώρο συνδυάζοντας την αισθητική και την λειτουργικότητα με σκοπό ο πελάτης με την είσοδο του να νιώθει ζεστά και φιλικά.Απομακρύνοντας από τον σχεδιασμό την ιδέα του απρόσωπου και ψυχρού γυμναστηρίου όπως το ξέρουμε, εδώ το χρώμα και οι συνδυασμοί των υλικών δίνουν την δική τους μοναδική σφραγίδα.

Η ιδιαίτερη είσοδο που παντρεύει το ανακυκλωμένο ξύλο με την δυναμική του έντονου μπλε γκρι σε προκαλούν να μπεις στο χώρο.

Οι γήινες αποχρώσεις της βανίλιας και του λαδί στην αίθουσα της YOGA,οι αποχρώσεις του απαλού γαλάζιου -γκρι στον κεντρικό χώρο του γυμναστηρίου και οι αποχρώσεις του σάπιου μήλου στην αίθουσα του personal training δένουν αρμονικά δημιουργώντας μια αίσθηση χαλάρωσης και οικειότητας.

Η Φωτεινή Μπήτρου γνωρίζοντας πολύ καλά τις απαιτήσεις των πελατών της αλλά και τις καινούργιες τάσεις στο χώρο της γυμναστικής έχει εμπλουτίσει τις παροχές της δίνοντας στον πελάτη την δυνατότητα να επιλέξει αυτό που ταιριάζει στον τρόπο ζωής του,σε ένα χώρο που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την γυμναστική στην Αίγινα.