Το γραφείο AEGINA STUDIO φιλοξενεί την ζωγράφο Ελένη Πολυχρονάτου

στις

 

Το αρχιτεκτονικό γραφείο AEGINASTUDIO στην Αίγινα συμμετέχει στην Διαδρομή των Καλλιτεχνών που διοργανώνεται από το Δήμο της Αίγινας και την Κοινωφελή Επιχείρηση του στα πλαίσια του 10ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας και φιλοξενεί στο χώρο του τα έργα της ζωγράφου και γλύπτριας κ. Ελένης Πολυχρονάτου.

Στα έργα της η καλλιτέχνης  «συντάσσει τις λέξεις ως εικόνες. Αυτή η σύνταξη, με τον τρόπο που γίνεται, συνιστά το ενδιαφέρον και την προβλεπόμενη ανοιχτή προοπτική στο μέλλον, αυτής της εργασίας» ,όπως επισημαίνει ο Εμμανουήλ Μαυρομμάτης, Ομότιμος Καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

H ίδια η καλλιτέχνιδα αναφέρει: «H σχέση μου με την τέχνη διατυπώνεται μέσα από την σύνθεση συμβόλων, τα οποία μετατρέπουν ιδέες και έννοιες σε εικόνες. Η ανάγκη της απομάκρυνσης από ένα κόσμο που βιώνεται ως μη κοινωνικός, δηλαδή εχθρικός και επικίνδυνος, οδηγεί στην δημιουργία έργων που έχουν σταθερά τις ρίζες τους στις πνευματικές αναζητήσεις του ανθρώπου και στην πορεία για έναν αληθινότερο τρόπο ζωής.  Οι πίνακες γεννιούνται από την εσωτερική ανάγκη να πάρει το καθημερινό την σπουδαιότητα που χάνεται».

Ως καλλιτέχνιδα έχει παρουσιάσει το έργο της σε διεθνείς εκθέσεις, σε 12 ατομικές και πάνω από 100 ομαδικές με κύριο θέμα τη διερεύνηση της σχέσης λόγου και εικόνας.

http://www.eleni-polichronatou.com.gr.

Τα έργα θα φιλοξενούνται στο χώρο από τις 22 Αυγούστου -16 Σεπτεμβρίου 2018

Ώρες λειτουργίας : 10:00-14:00 και 19:00-21:00

IMG_20180823_130145

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s