ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ «ΚΑΠΠΟΣ ΑΛΛΙΩΣ»

στις

KAPPOS 2Η εμπιστοσύνη του ιδιοκτήτη και σεφ Δημήτρη Κάππου στο γραφείο AEGINA STUDIO για τον σχεδιασμό και την κατασκευή του νέου του χώρου, μου έδωσε την δυνατότητα  της δημιουργίας  ενός εστιατορίου low budget, το οποίο να συνδυάζει τα παραδοσιακά στοιχεία του κτιρίου με μοντέρνες επεμβάσεις υλικών.

Ο χώρος εξελίσσετε και επεκτείνεται σε συνέχεια του υπάρχοντος εστιατορίου «Κάππος  Έτσι» στο κέντρο της Αίγινας, ενώνοντας  «το παλαιό με το νέο»  μέσω των δύο εξωτερικών αυλών του.

Ο σχεδιασμός του εσωτερικού χώρου όπως και της αυλής έχουν ως βασικό στοιχείο το κόκκινο χρώμα που σηματοδότει και την ταυτότητα των δύο εστιατορίων .

Οι αποχρώσεις του λευκού ,μαύρου και γκρι συνδυάζονται αρμονικά  δίνοντας μια πιο μοντέρνα αίσθηση μεταμορφώνοντας το υλικό του ξύλου  από κλασσικό σε πιο μοντέρνο .

Το κυρίαρχο στοιχείο του χώρου είναι ο χώρος της κουζίνας που ανοίγετε στον κόσμο μέσω ενός μεγάλου πάσου επενδυμένο με ρετρό πλακάκια στις αποχρώσεις του γκρι-μαύρου δίνοντας  την δυνατότητα στον πελάτη να συμμετέχει νοερά για  την δημιουργία των πιάτων μέσω της φαντασίας του και του αρώματος των υλικών.

KAPPOS 3

KAPPOS 2

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s