ΕΝΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ….ΠΑΛΙΑ !

στις

1A

Με μια σταθερή ποιότητα και πορεία για πάνω από 100 χρόνια το κατάστημα «ΠΕΤΡΑ» αποφασίζει να αλλάξει χώρο και να δημιουργήσει  ένα νέο κατάστημα βασισμένο στην φιλοσοφία των παλαιών παντοπωλείων –μπακάλικων που θυμίζουν περασμένες εποχές γεμάτες μυρωδιές και νοσταλγικές εικόνες.

Σε ένα χώρο 45 τ.μ. το Aegina Studio προσπάθησε να επαναφέρει  την εικόνα  των παραδοσιακών μαγαζιών της  γειτονιάς και των μπακάλικων  της δεκαετίας του ΄50 με μια πιο σημερινή προσέγγιση. Καινούργια υλικά γίνονται  παλιά ,χρώματα ζεστά στις αποχρώσεις του κεραμιδί , του μπορντό και του μπλε, πολύχρωμα πλακάκια στο δάπεδο σε συνδυασμό με μαύρο ξύλο  πλαισιωμένα από παλιά αντικείμενα και  φωτογραφίες της οικογένειας Πετρά δημιουργούν έναν ατμοσφαιρικό και ζεστό χώρο.

Ένα παντοπωλείο βγαλμένο από τα παλιά όπου  ο πελάτης έχει την δυνατότητα  να διαλέξει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία  εδεσμάτων σε επιλεγμένες ετικέτες μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα  αλλά και να τις γευτεί στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος .

1B

1Ca

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s