ΤΟ «NO NAME» ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ


Ο σχεδιασμός ενός καταστήματος ρούχων αποτελεί πάντα πρόκληση και ιδιαίτερα όταν αυτό είναι ένα κατάστημα που έχει διαγράψει μια πορεία 15 χρόνων στο χώρο του επώνυμου ενδύματος. Εταιρείες όπως η QUESS, VILEBREQUIN,PEPE JEAΝS,BIRKENSTOCK,SUPERDRY,NORTH SAILS που η ιδιοκτήτρια του Λένα Ρίζου έχει εξασφαλίσει την συνεργασία τους ,δεν θα μπορούσαν να εκτεθούν σε έναν φλύαρο σχεδιαστικά χώρο.

Η μετατροπή ενός χώρου που προϋπήρχαν διαφορετικού είδους χρήσεις με πιο γνωστή το παλιό ΕΝ ΠΛΩ, στη παραλία της Αίγινας είναι ενδιαφέρουσα από κάθε πλευρά.Η επιλογή λιτών γραμμών χωρίς υπερβολές είχε ως απώτερο σκοπό την ανάδειξη των ρούχων και την τοποθέτηση τους στην πρώτη γραμμή.Τα χρώματα που επιλέχθηκαν ήταν οι διαβαθμίσεις του γκρι ,ξεκινώντας από το ανθρακί  που αποδόθηκε με την μορφή της πατητής τσιμεντοκονίας στο χώρο του ταμείου και σε στοιχεία του τοίχου, την πολυχρωμία του γκρι στην τρισδιάστατη ταπετσαρία καθώς και το γκρι του πάγου που κυριαρχεί στους υπόλοιπους τοίχους , ενώ το μαύρο  διαγράφει τις διακοσμητικές λεπτομέρειες του χώρου. Η παλιά σκάλα που ανέβαζε στο πατάρι  μεταμορφώθηκε σε ένα μίνι εκθετήριο που λειτουργεί και ως δεύτερη βιτρίνα για τον πελάτη.

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την ποιότητα που χαρακτηρίζει τις εταιρείες ρούχων που φιλοξενούνται στο κατάστημα  «NO NAME» δημιούργησαν έναν χώρο  minimal αισθητικής που προσκαλεί τον επισκέπτη να απολαύσει τις αγορές του με στυλ.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s