ΤΥΠΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ

στις

DENY-Designs-Valentina-Ramos-Polyester-Aaron-Shower-CurtainΑγαπημένα σχέδια μπορούνε να τυπωθούν  πάνω σε επιφάνειες όλων των ειδών και να δώσουν μια διαφορετική διάσταση σε ένα αντικείμενο ,αλλά και σε ένα χώρο ιδιωτικό ή επαγγελματικό.Εικαστικοί δημιουργοί πειραματίζονται πάνω σε διαφορετικές επιφάνειες όπως χαρτί, γυαλί ,μέταλλο ,πανί χρησιμοποιώντας τα για τις δουλειές τους.Έτσι και εσείς με πολύ απλά βήματα μπορείτε να κάνετε την δική σας εικαστική παρέμβαση μεταμορφώνοντας τα αντικείμενα της καθημερινότητας σας.

BonnieNeil-hero

v      Αποφασίστε ποια επιφάνεια θέλετε να καλύψετε με την εκτύπωση. Μπορεί να είναι από ένα μικρό αντικείμενο όπως μια κούπα μέχρι και ένας τοίχος.

v      Επιλέξτε την εικόνα που θέλετε να τυπώσετε και το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η ανάλυση της ,δηλαδή το σωστό μέγεθος σε pixels για να μπορεί να εκτυπωθεί σωστά. Αν δεν γνωρίζεται μπορείτε να ρωτήσετε έναν φωτογράφο δίνοντας μόνο το μέγεθος της επιφάνειας που θέλετε να καλύψετε.Untitled-B

Μερικές ιδέες:

v      Τυπώστε πάνω σε πανί δημιουργώντας ευφάνταστες κουρτίνες για την κουζίνα ή το παιδικό δωμάτιο. Ακόμα μπορείτε να τυπώσετε πάνω σε μαξιλαροθήκες ,σε σουπλά φαγητού ή και σε ποδιές για την κουζίνα.

v      Αν έχετε κουτιά στο σπίτι σας που χρησιμοποιούνται για αποθήκευση και είναι άχρωμα μπορείτε να εκτυπώσετε πάνω σε αυτοκόλλητο  φιλμ ή σε πλαστικό και να τα επενδύσετε με την προϋπόθεση οι επιφάνειες να είναι επίπεδες.

v      Αλλάξτε την όψη της κουζίνας σας ή της ντουλάπας σας με την τοποθέτηση αυτοκόλλητων εκτυπώσεων σε λείες επιφάνειες ντουλαπιών δίνοντας μια αλλαγή εικόνας στο χώρο σας. Επενδύστε τα ξύλινα ή ράφια μελαμίνης του μπάνιου ή των χώρων γενικότερα αλλάζοντας το ύφος τους.

Untitled-5

 

v      Ακόμα μπορείτε να αντικαταστήσετε τα πλακάκια της κουζίνας με επιφάνεια εκτυπωμένη και τοποθετημένη πάνω σε ξύλο ή γυαλί.

v      Φτιάξτε εντυπωσιακά φωτιστικά χρησιμοποιώντας διάφανη μεμβράνη που διαχέει το φώς.

v      Αλλάξτε την όψη των τραπεζιών τοποθετώντας εκτυπώσεις σε βινύλιο δηλαδή πλαστικό και όχι χαρτί για να μπορούν να καθαριστούν πιο εύκολα. Για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή μπορείτε να εκτυπώσετε και σε μεμβράνη αμμοβολής.

Untitled2duvar-kağıdı

v      Ακόμα μπορούμε να δημιουργήσουμε τα δικά μας τραπεζομάντηλα και τις πετσέτες φαγητού αρκεί το πανί να είναι σταθερό.

v      Ο μουσαμάς και ο καμβάς είναι μια πολύ καλή ιδέα για να εκτυπώσετε αναμνηστικές φωτογραφίες ή φωτογραφίες τοπίων και να δημιουργήσετε τους δικούς σας εικαστικούς πίνακες.

v      Το καλύτερο βέβαια είναι η επικάλυψη τοίχων με εκτυπώσεις της επιλογής σας. Μπορείτε να επιλέξετε ένα θέμα με πολύ καλή ανάλυση ή να φτιάξετε ένα κολάζ και να επενδύσετε έναν τοίχο. Σε αυτή την περίπτωση εκτός από την ανάλυση πρέπει να προσέξουμε ο τοίχος να είναι επίπεδος  για την καλύτερη εφαρμογή της εικόνας και η εκτύπωση να γίνει σε πλαστικό αυτοκόλλητο για να αντέξει και να μπορεί να καθαριστεί.

Untitled-6jpg

v      Βέβαια οι τυπωμένες ιδέες δεν τελειώνουν εδώ. Ακόμα μπορείτε να τοποθετήσετε εκτυπωμένες εικόνες σε: πάνινες καρέκλες και τσάντες ,κούπες, υφάσματα για να φτιάξετε ρούχα ,σε γυάλινα και μεταλλικά αντικείμενα, σε δέρμα ακόμα και σε τζην.

v      Χρησιμοποιήστε το αρνητικό ενός φιλμ για πρωτότυπες εκτυπώσεις ,τυπώστε σε μονόχρωμες κουρτίνες μπάνιου, φτιάξτε μαξιλάρια με την φωτογραφία ενός φίλου για δώρο.

Untitled-1Untitled-4jpg

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s