Συζητάμε ,μελετάμε , προτείνουμε, σχεδιάζουμε, οργανώνουμε και υλοποιούμε όσα σκέφτεστε .Ανακαλύπτουμε για εσάς όλα όσα σας ταιριάζουν και παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε έργο και προσφέροντας σας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την άψογη αισθητική.

+30 2297400109 – +306986921305 aeginastudio@gmail.com

Blog

ΤΥΠΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ

Αγαπημένα σχέδια μπορούνε να τυπωθούν πάνω σε επιφάνειες όλων των ειδών και να δώσουν μια διαφορετική διάσταση σε ένα αντικείμενο ,αλλά και σε ένα χώρο ιδιωτικό ή επαγγελματικό.Εικαστικοί δημιουργοί πειραματίζονται πάνω σε διαφορετικές επιφάνειες όπως χαρτί, γυαλί ,μέταλλο ,πανί χρησιμοποιώντας τα για τις δουλειές τους.Έτσι και εσείς με πολύ απλά βήματα μπορείτε να κάνετε την δική σας εικαστική παρέμβαση μεταμορφώνοντας τα αντικείμενα της καθημερινότητας σας.

Αποφασίστε ποια επιφάνεια θέλετε να καλύψετε με την εκτύπωση. Μπορεί να είναι από ένα μικρό αντικείμενο όπως μια κούπα μέχρι και ένας τοίχος.

v Επιλέξτε την εικόνα που θέλετε να τυπώσετε και το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η ανάλυση της ,δηλαδή το σωστό μέγεθος σε pixels για να μπορεί να εκτυπωθεί σωστά. Αν δεν γνωρίζεται μπορείτε να ρωτήσετε έναν φωτογράφο δίνοντας μόνο το μέγεθος της επιφάνειας που θέλετε να καλύψετε.

Μερικές ιδέες

  • Τυπώστε πάνω σε πανί δημιουργώντας ευφάνταστες κουρτίνες για την κουζίνα ή το παιδικό δωμάτιο. Ακόμα μπορείτε να τυπώσετε πάνω σε μαξιλαροθήκες ,σε σουπλά φαγητού ή και σε ποδιές για την κουζίνα.
  • Αν έχετε κουτιά στο σπίτι σας που χρησιμοποιούνται για αποθήκευση και είναι άχρωμα μπορείτε να εκτυπώσετε πάνω σε αυτοκόλλητο φιλμ ή σε πλαστικό και να τα επενδύσετε με την προϋπόθεση οι επιφάνειες να είναι επίπεδες.
  • Αλλάξτε την όψη της κουζίνας σας ή της ντουλάπας σας με την τοποθέτηση αυτοκόλλητων εκτυπώσεων σε λείες επιφάνειες ντουλαπιών δίνοντας μια αλλαγή εικόνας στο χώρο σας. Επενδύστε τα ξύλινα ή ράφια μελαμίνης του μπάνιου ή των χώρων γενικότερα αλλάζοντας το ύφος τους.
  • Βέβαια οι τυπωμένες ιδέες δεν τελειώνουν εδώ. Ακόμα μπορείτε να τοποθετήσετε εκτυπωμένες εικόνες σε: πάνινες καρέκλες και τσάντες ,κούπες, υφάσματα για να φτιάξετε ρούχα ,σε γυάλινα και μεταλλικά αντικείμενα, σε δέρμα ακόμα και σε τζην.
  • Χρησιμοποιήστε το αρνητικό ενός φιλμ για πρωτότυπες εκτυπώσεις ,τυπώστε σε μονόχρωμες κουρτίνες μπάνιου, φτιάξτε μαξιλάρια με την φωτογραφία ενός φίλου για δώρο.

Sorry, the comment form is closed at this time.