Συζητάμε ,μελετάμε , προτείνουμε, σχεδιάζουμε, οργανώνουμε και υλοποιούμε όσα σκέφτεστε .Ανακαλύπτουμε για εσάς όλα όσα σας ταιριάζουν και παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε έργο και προσφέροντας σας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την άψογη αισθητική.

+30 2297400109 – +306986921305 aeginastudio@gmail.com

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ

Αξιοποιήστε την φαντασία σας ή ρωτήστε τις συμβουλές ειδικών για να δημιουργήσετε ένα δημιουργικό χώρο για τα παιδιά σας γεμάτο φρεσκάδα και ζωντάνια.

ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ

Η ζωγραφική είναι από τα αγαπημένα σπορ των μικρών παιδιών και συνήθως την «πληρώνουν» διάφορα αντικείμενα του χώρου. Κρατήστε ένα μεγάλο κομμάτι τοίχου κενό ,τοποθετήστε ένα μεγάλο κόντρα πλακέ στις διαστάσεις που σας ταιριάζει και αφού λειάνετε την επιφάνεια με γυαλόχαρτο, περάστε την με αστάρι και κατόπιν με ειδική μπογιά για πίνακες .Τοποθετήστε πολύχρωμες κιμωλίες σε βάζα και κρεμάστε πολύχρωμα σφουγγάρια για το σβήσιμο.

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ

Με την επιλογή της τοποθέτησης μιας ταπετσαρίας σε έναν από τους τοίχους, προσθέτουμε στο δωμάτιο χρώμα και διαφορετικότητα.

Οι δυνατότητες επιλογής θέματος είναι μεγάλες και θα γίνουν σύμφωνα με τα γούστα του μικρών κατοίκων του δωματίου. Προτιμάμε την επιλογή ενιαίων θεμάτων και ταπετσαρίες από βινύλιο, οικολογικές που παρέχουν ευκολία στο καθάρισμα.

ΠΟΡΤΡΕΤΑ

Επιλέξτε μια σειρά φωτογραφιών από τις διάφορες ηλικίες των παιδιών και δώστε τις σε έναν φωτογράφο να τις επεξεργαστεί και να σας τις εκτυπώσει σε διαφορετικά χρωματικά αντίτυπα.

Ανάλογα τις διατάσεις μπορούμε να τις τοποθετήσουμε σε κάδρα υπόβαθρα και να στολίσουμε τους τοίχους του δωματίου.

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Συλλέξτε τις ζωγραφιές των παιδιών σας και δημιουργήστε έναν εικαστικό πίνακα .Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να επενδύσετε επιφάνειες του δωματίου που είναι άχρωμες και έχουν κουράσει.

Αυτό μπορεί να γίνει με δύο τρόπους :

Επενδύουμε την επιφάνεια που θέλουμε να καλύψουμε με αυτοκόλλητο που ντύνουμε τα βιβλία ,κατόπιν τοποθετούμε τις ζωγραφικές με ταινία διπλής όψεως ώστε εύκολα να μπορούν να αλλαχθούν.

2.Επιλέγουμε τις ζωγραφιές και τις δίνουμε να εκτυπωθούν σε

κολάζ σε γυαλιστερό ή ματ και έτσι αποφεύγουμε τα πολλά κολλήματα και έχουμε πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα.

ΓΚΡΑΦΙΤΙ

Για να αποφύγετε ταπετσαρίες και αφίσες επιλέξτε την ζωγραφική στον τοίχο. Διαλέξτε μαζί με το παιδί από περιοδικά και παραμύθια

Τις φιγούρες που του αρέσουν και με την βοήθεια ειδικού μεταφέρετε το στον τοίχο. Προσπαθήστε τα θέματα να είναι ανάλαφρα και τα χρώματα οικολογικά.

ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

Φτιάξτε γράμματα και αριθμούς από φελιζόλ ή σκληρά χαρτόνια για μακέτες και βάψτε τα η επενδύστε τα με χρωματιστά αυτοκόλλητα.

Ακόμα μπορείτε να επιλέξετε έτοιμα γράμματα σε διάφορες διαστάσεις και γραφές.Τοποθετήστε τα στον τοίχο του δωματίου και δώστε την δυνατότητα στα παιδιά να φτιάχνουν λέξεις και πράξεις.

ΕΝΤΟΝΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ

Το χρώμα αλλάζει την διάθεση λένε κάποιοι και δεν έχουνάδικο. Το χρώμα που επιλέγουμε για το χώρο μας έχει άμεσα σχέση με την ψυχοσύνθεση μας και την ιδιοσυγκρασία μας.Έτσι εύκολα καταλαβαίνουμε την διαφορετική σχέση με το χρώμα που έχουν οι άνθρωποι ανάλογα που ζουν. Τα δυνατά χρώματα τα επιλέγουν περισσότερο αυτοί που ζουν σε μέρη μεέντονο φυσικό φως ,ενώ στην αντίθετη περίπτωση επιλέγουν απαλές και ανοιχτές αποχρώσεις.Η προκατάληψη ότι το έντονο χρώμα περιορίζει τον όγκο τουδωματίου δεν ισχύει. Αντιθέτως ,δίνει στον χώρο προσωπικότητα και αναδεικνύει την επίπλωση και την διακόσμηση του χώρου.Αν πάλι δεν θέλουμε όλο το χώρο με έντονο χρώμα μπορούμε να επιλέξουμε έναν με δύο τοίχους ή να τοποθετήσουμε το έντονο χρώμα στην κάτω μερός του τοίχου καιτο πάνω μέρος με ένα πιο ανοιχτό χρώμα.Ανεξάρτητα από όλα τα παραπάνω καλό είναι να γνωρίζεται ότι η καλύτερη ποιότητα βαφής ,φέρνει και το καλύτερο αποτέλεσμα.Η ελίτ των χρωμάτων θεωρούνται τα οικολογικά χρώματα που στεγνώνουν πολύ πιο γρήγορα, «στρώνουν» στο βάψιμο ευκολότερα, αλλά και καθαρίζονται πολύ πιο εύκολα και γενικά «αντέχουν» περισσότερο.

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ

Οι ταπετσαρίες θεωρούνται το must μιας διακόσμησης τα τελευταία χρόνια και έχουν έρθει για να μείνουν. Άλλοτε μονόχρωμες ή ριγέ και για πιο εντυπωσιακές αλλαγές,έντονες με floral σχέδια ,ριγέ ή καρό και ακόμα και εκτύπωση παραστάσεων από προσωπικές συλλογές. Ότι και να είναι αποτελούν το στοιχείο που κυριαρχεί στο χώρο
που τοποθετείται και τον αναδεικνύει.Η τοποθέτηση τους απαιτεί τοίχο με λεία επιφάνεια και ιδανικοί θεωρούνται οι επιφάνειες γυψοσανίδας ή σπατουλαρισμένοι τοίχοι.
Ο τρόπος που θα την τοποθετήσουμε διαφέρει ανάλογα τι αποτέλεσμα θέλουμε να δώσουμε. Μπορεί να καλύψει ολόκληρο τοίχο, να τοποθετηθεί μέχρι ένα συγκεκριμένο ύψος ,ή ακόμα και να δημιουργηθεί ένας θεματικός πίνακας. Οι τιμές τους ξεκινούν στα ρολά των 10μ. από 15 ευρώ και τοποθετούνται μέσα σε λιγότερο από μία μέρα.

Sorry, the comment form is closed at this time.